Με την πάροδο του χρόνου τα συστήματα ασφαλείας έχουν εξελιχθεί όπως και η ανάγκη για συναγερμό. Πριν μερικές δεκαετίες ένα σύστημα συναγερμού ήταν επαρκές για την ασφάλεια μιας οικογένειας ή επιχείρησης. Σήμερα ένα σύστημα συναγερμού δεν θεωρείται ολοκληρωμένο χωρίς σύνδεση σε ένα κέντρο λήψεως και διαχείρισης σημάτων. Όπως θα διαπιστωθεί παρακάτω η HellasDMS έχει την δυνατότητα να κάνει πολλά περισσότερα από την παρακολούθηση του συστήματος ασφαλείας ενός σπιτιού. Οι δυνατότητες της HellasDMS συμπεριλαμβάνουν την παρακολούθηση συστημάτων ασφαλείας, παρακολούθηση πυρκαγιάς, παρακολούθηση βίντεο, ιατρική παρακολούθηση, αμφίδρομη φωνητική, ειδικευμένη παρακολούθηση, ενσύρματη διαδικτυακή παρακολούθηση, ασύρματη διαδικτυακή παρακολούθηση και τεχνολογία GSM.

ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η HellasDMS χρησιμοποιώντας τα πιο τεχνολογικά εξελιγμένα και αξιόπιστα μηχανήματα (made in U.S.A. & Germany) έχει την δυνατότητα: παρακολούθησης κίνησης του χώρου σας, test hardware, test αναφοράς και υπηρεσία open / close.

Παρακολούθηση κίνησης του χώρου: Στο ενδεχόμενο παραβίασης του χώρου σας, η HellasDMS έχει την δυνατότητα παρακολούθησης των κινήσεων του εισβολέα καθώς και της άμεσης ενημέρωσης οποιουδήποτε προσώπου έχετε επιλέξει και της αστυνομίας.

Test hardware: Στο ενδεχόμενο δυσλειτουργίας της μονάδας, των περιφερειακών πλακετών του συναγερμού σας, πτώσης ρεύματος ή μπαταρίας, το προσωπικό μας ενημερώνει τον εγκαταστάτη σας για την άμεση επίλυση της βλάβης.

Test επικοινωνίας: Για να έχετε πλήρη επίγνωση της σωστής λειτουργίας του συστήματος συναγερμού, η HellasDMS έχει την δυνατότητα να λαμβάνει σήματα test από την μονάδα συναγερμού σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Τα χρονικά διάστημα ενημέρωσης καθορίζονται από τον εγκαταστάτη σας κατόπιν συνεννόησης με εσάς. Στο ενδεχόμενο που ένα από τα test αναφοράς αποτύχει, ενημερώνουμε άμεσα εσάς (κατόπιν αιτήματος) ή τον εγκαταστάτη σας για να διορθώσει τυχόν βλάβη στον συναγερμό σας.

Polling: Για να μειώσετε δραματικά τις πιθανότητες μη επικοινωνίας με το σταθμό μας επιλέξτε ενσύρματη ή ασύρματη διαδικτυακή παρακολούθηση.

Υπηρεσία Open / Close: Η HellasDMS καταγράφει κάθε άνοιγμα (απενεργοποίηση του συναγερμού) και κάθε κλείσιμο (ενεργοποίηση του συναγερμού) μιας επιχείρησης και στέλνει ενημερωτικό e-mail κάθε μήνα, εβδομάδα ή ημέρα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για τους πελάτες που θέλουν να έχουν άμεση ενημέρωση, υπάρχει η υπηρεσία Εποπτείας ON/OFF. Με την Εποπτεία ON/OFF σας ειδοποιούμε άμεσα εφόσον υπάρχει τροποποίηση στις προκαθορισμένες ώρες λειτουργίας της επιχείρησης.

ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ


Η HellasDMS έχει την δυνατότητα παρακολούθησης συστημάτων πυρασφάλειας συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων πυρανίχνευσης, καταιονισμού και καταστολής. Οι προαναφερόμενες υπηρεσίες μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μιας οικίας, επιχείρησης και βιομηχανίας.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ (PERS)

Όταν τα δευτερόλεπτα κάνουν την διάφορα...

Με την πάροδο του χρόνου το κόστος διαβίωσης αυξάνεται συνεχώς.Ένα από τα αρνητικά του μειωμένου διαθέσιμου χρόνου είναι η περιορισμένη κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών των ηλικιωμένων της οικογένειας. Η HellasDMS έχει την λύση με την υπηρεσία Ιατρική Παρακολούθηση (PERS). Με το πάτημα ενός κουμπιού ο ηλικιωμένος μπορεί εύκολα και γρήγορα να συνδεθεί με το κέντρο λήψεως και διαχείρισης σημάτων. Το εκπαιδευμένο προσωπικό με υπομονή και αποτελεσματικότητα καθησυχάζει τον ηλικιωμένο καθώς ενημερώνει της πρώτες βοήθειες για την κατάσταση και την τοποθεσία του.

Με την υπηρεσία PERS τα άτομα που έχουν κάποια ψυχολογική ή σωματική επιβάρυνση επανακτούν ανεξαρτησία στο σπίτι τους.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟ


Η HellasDMS σας προσφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην παρακολούθηση βίντεο χρησιμοποιώντας αποκλειστικά στην Ελλάδα τους κορυφαίους δέκτες Heitel Γερμανικής κατασκευής. Στο ενδεχόμενο παραβίασης ελέγχεται ο χώρος σας μέσω καμερών (δίνατε η δυνατότητα χειρισμού καμερών με pan-tilt-zoom) και σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά. Ο όρος παραβίαση συμπεριλαμβάνει το άνοιγμα πόρτας/παραθύρου, σπάσιμο τζαμιού, κραδασμών και κίνησης στον χώρο.

Επίσης υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης καμερών σε αυτοκίνητα σας και παρακολούθησης τους από τον σταθμό μας.

Μπορείτε να ζητήσετε την υπηρεσία αποστολής e-mail του βίντεο με το συμβάν. Χρησιμοποιώντας την παρακολούθηση βίντεο στην οικία ή επιχείρηση σας επιβεβαιώνετε τον πραγματικό συναγερμό. Η πυροσβεστική ήδη χρεώνει τους ψευδής συναγερμούς και υπάρχει ο υπαινιγμός ότι η αστυνομία σύντομα θα υιοθετήσει την χρέωση.


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΗ HellasDMS έχει την δυνατότητα παρακολούθησης κρίσιμων μηχανικών διεργασιών και συστημάτων της επιχείρησης σας. Εφόσον το επιτρεπτό όριο λειτουργίας ξεπεραστεί, το έμπειρο προσωπικό μας ενημερώνει άμεσα για την λανθασμένη λειτουργία του μηχανήματος. Μπορείτε να γλιτώσετε χρόνο και χρήμα καθώς αποκτάτε τον πλήρη έλεγχο. Μερικά παραδείγματα περιβαλλοντικής, βιομηχανικής και ειδικευόμενης παρακολούθησης είναι: θερμοκρασία ψυγείων/αποθηκών τροφίμων, στάθμη νερού ή άλλων υγρών και πίεση χώρου ή μηχανήματος. Η εταιρεία μας μπορεί να παρακολουθήσει οτιδήποτε αρκεί να υπάρχει ο ανάλογος αισθητήρας. Το όριο είναι η φαντασία!

    ΕΝΣΥΡΜΑΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ


Ο προκαθορισμένος τρόπος επικοινωνίας του συναγερμού με το κέντρο λήψεως και διαχείρισης σημάτων είναι η τηλεφωνική γραμμή. Παρόλο που η επικοινωνία μέσω τηλεφωνικής γραμμής είναι ένας αξιόλογος τρόπος επικοινωνίας, έχει το κύριο μειονέκτημα μη επικοινωνίας όταν η γραμμή είναι απασχολημένη ή ανοιχτή. Η δικτυακή παρακολούθηση (Internet) είναι το επόμενο βήμα επικοινωνίας η οποία βελτιώνει και την παρακολούθηση βίντεο.

Καθημερινά όλο και περισσότερες οικίες και επιχειρήσεις ζητούν την επικοινωνία μέσω IP.

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Η ασύρματη επικοινωνία (GPRS) είναι μια υπηρεσία που σας παρέχει περισσότερη ασφάλεια καθώς δεν χρειάζονται καλώδια για την επικοινωνία με το κέντρο λήψεως και διαχώρισης σημάτων. Στο ενδεχόμενο που πάψουν να λειτουργούν οι τηλεφωνικές γραμμές και οι ενσύρματες γραμμές λόγω επισκευών ή παραβίασης τους από εισβολέα, ο συναγερμός σας επικοινωνεί με τον σταθμό μας μέσω GSM. Επίσης, η ασύρματη επικοινωνία είναι ιδανική σε εγκαταστάσεις που η πρόσβαση τηλεφωνικής γραμμής δεν είναι εφικτή ή ιδιαίτερα ακριβή.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ GPS


Με την τεχνολογία GPS της HDMS αποκτάτε πλήρη γνώση για της κίνησης των αυτοκινήτων σας. Ένα τηλεφώνημα στα γραφέα μας αρκεί για να μάθετε την θέση των αυτοκινήτων σας καθώς και την διαδρομή που έχουν ακολουθήσει. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βγάλετε κρίσιμα συμπεράσματα για την βελτίωση τον δρομολογίων.